itt vagy most:    

Véleménybörze

Van véleményed az benzinárról, gázarakról, az áremelkedésekről, bankokról, a nyugdíjról, bérekről vagy a lottó játékokról? Írd meg, szólj hozzá, sokan olvassák!

Nálunk a véleményedet regisztráció nélkül is megoszthatod.

A véleménybörze célja a kultúrált párbeszéd, csevegés biztosítása, egymás véleményeinek megismerése az alábbi témakörökben:

#3815 2019-01-19 Imrebácsi: (-)
Szerintem :A magyar érdekeket védelmező, az ország politikai-biztonsági-gazdasági helyzetét javitva, az elözöekhez képest. Nem Ny.vagy K felé "pitiző" . A magyaságért bátran /a nagyokkal "Szemben is kiáll .
EgyetértekNem értek egyet+1

#3340 2018-12-18 sziporka: (-)
Erzsébet utalvány volt a legjobb, levásárolhattuk, mit kezdjünk a szép kártyával, az csak sok pénzűeknek való flancra való ... Erzsébet utalvány segítette a megélhetést, nem kellett volna elvenni.
EgyetértekNem értek egyet+1


A hozzászólások csak a hozzászólók véleményét tükrözik.
Nem vállalunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért és hitelességéért, valamint az esetlegesen téves adatokért.       Moderáció kérése
Olyan sok a hozzászólás, hogy néha-néha, leginkább év végén archiválnunk kell.
Az egy évnél régebbi hozzászólásokat eltesszük / levesszük a honlapról, a frissebbeket (de még mindig régieket) pedig archívumba tesszük, ahol továbbra is olvasásra és válaszadásra kínáljuk őket: korábbi vélemények archívuma »

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!