itt vagy most:     »

Mobil lottó

A T-Mobile, a Telenor és a Vodafone ügyfelei SMS-ben is lottózhatnak előztes regisztráció, vagy külön adminisztráció nélkül. Miért jó ez?

  • Egyszerű, egy SMS küldésével vehetsz részt a nyereményjátékokban
  • Fizikai szelvény vásárlására nincs szükség, ezért a lottózóba sem kell befáradnod
  • Ünnepnapokon is elérhető, megjátszhatók a kedvenc lottószámok
  • Nincs több elfelejtett szelvény, a nyereményekről is értesülsz SMS-ben
5-ös lottószámok
6-os lottószámok
Skandináv lottószámok

A Szerencsejáték Zrt. 7 nyereményjátéka elérhető a Mobil Lottón keresztül, ezek közül mi az Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó működését mutatjuk be. A szolgáltatás ugyanannyiba kerül, mint ha papír alapú szelvényt vennél. Ezen kívül az elküldött normál díjas, hálózaton belüli SMS-ekért (2db) kell fizetned.

A fogadás menete röviden  • Küldd el SMS-ben a kiválasztott szerencsejáték kódját és tippjeidet a normál díjas számra: 1756
  • Ezt követően egy SMS-t kapsz a részletekről. Ezt vissza kell igazolnod, vagy el kell utasítanod
  • A sikeres vásárlásról kapsz egy igazoló SMS-t. Ezt mindenképp őrizd meg!
  • Nyeremény elérése esetén a fogadási rendszer szintén SMS-ben tájékoztat.A lépések részletesen

  1.)

Az SMS tartalma játéktól függően eltérő, alapvetően három részből tevődik össze: a játéktípus rövidítése, a lottószámok és a joker.

Normál 1 hetes, 1 mezős, kézi Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó játék esetén a jelölésrendszer elhagyható, de ilyenkor a Joker játék megjátszására nincs lehetőség. Ilyenkor elegendő a lottó típusától függően megadni az öt, hat vagy hét számot egymástól vesszővel elválasztva.
Egy üres SMS elküldése pedig egy 1 hetes, 1 mezős, normál, Joker nélküli gépi Ötöslottó játéknak felel meg.

A megjátszani kívánt lottószámok megadása (a számokat szükségtelen növekvő rendben megadni), egymástól tetszőleges karakterrel, (leggyakrabban vesszővel) elválasztva. Ha több mezőt kívánsz megadni, akkor a mezők egymástól való elválasztásához duplázd meg a számok elválasztásához használt karaktert (dupla vessző) és folytathatod a számok felsorolását.

A játéktípusok rövidítései
5-ös lottószámok 6-os lottószámok Skandináv lottószámok
1 hetesL5L6LS
5 hetesL55L65LS5

Amennyiben a jokert is szeretnéd megjátszani, abban az esetben a jokerszámok előtt J betűt használva, folyamatosan kell beírni a hat jegyű jokerszámot. Illetve a J betű önmagában is elég, ha a elfogadod, hogy a gép generál neked számokat.

Példa egy öthetes, normál, 2 mezős, kézi Ötöslottó az 1,3,13,21,77 és a 2,4,14,22,78 tippekkel és gépi jokerrel SMS üzenetére: L55,1,3,13,21,77,,2,4,14,22,78,J

További SMS példák itt találhatók »

Az összeállított SMS üzenetet küldd el a normál díjas mobilszámra: 1756


  2.)

Ezt követően egy SMS-t kapsz a részletekről. Ezt vissza kell igazolnod az SMS-ben leírtaknak megfelelően (a "nem" szó kivételével bármilyen szó, akár üres SMS visszaküldésével, vagy pl. "OK").
Amennyiben a visszaigazolás 3 percen belül nem történik meg, vagy a "nem" szót küldted vissza, a tranzakció sikertelenül zárul, amelyről szintén SMS-t kapsz.

A három mobil-szolgátatót nézve az alábbi számokra kell elküldened a visszaigazolást.

  T-Mobile - lottó Telenor - lottó Vodafone - lottó
Tel.: +36-30/810000020/810000070/8100000
Résztvevők:Kártyás + előfizetésesKártyás + előfizetésesCsak előfizetéses

  3.)

A sikeres vásárlásról kapsz egy igazoló SMS-t, amiben a játék érvényességét, a megjátszott tippeket és a fogadási azonosítót találod. Ezt az üzenetet mindenképp őrizd meg, mert találat esetén megkönnyíti a nyeremény átvételét!

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook üzemanyagár like oldalunkat!