itt vagy most:    Rólunk

Bemutatkozás

A spórolás és a takarékoskodás valamiért a magyarokban negatív érzéseket kelt. Tőlünk nyugatra a spórolás alatt ésszerű viselkedést értenek, mely segít a megfelelő életszínvonal kialakításához, eléréséhez.


Úgy gondoljuk, hogy a hasznos, hétköznapi információk és vélemények megosztása, az emberi kapcsolatok és a párbeszéd hagyományos értelemben véve, és akár pénzben is mérhető értéket teremtenek.
Nézd meg mások mit mondtak rólunk.


A mai napig lelkes amatőrként, hobbi szinten üzemeltetett, független oldalunkat 2009-ben indítottuk azzal a céllal, hogy segítsük a vásárlással, szerencsével, pénzteremtéssel, spórolással kapcsolatos információkat keresőket. A külcsín helyett a belbecsre, az információra helyezzük a hangsúlyt. Reméljük, oldalunk elnyeri tetszésedet, és minél többször visszalátogatsz. Mivel mi is emberek vagyunk, hibázhatunk. Ha hibát, tévedést veszel észre az oldalunkon, akkor kérjük, jelezd. Köszönjük!

Kapcsolat

A kapcsolattartás legjobb módjának az e-mail-t tartjuk. Ezért kérjük, ha kérdésed, kérésed, vagy észrevételed van, fordulj hozzánk bizalommal. (Ha késne a válaszunk, elnézést kérünk, mert mi sem ülünk non-stop a számítógép előtt.)

Ha népszerű témákban (lottó, üzemanyagár, gázár, nyugdíj, munkabér, stb.) van véleményed, esetleg kérdésed, akkor fórum oldalunkat javasoljuk.

Címünk:  email cím

Ha csak pár sorban szeretnél írni nekünk, akkor levelező szoftver nélkül is megteheted egy Üzenet formájában.

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is! 😉