itt vagy most:     Főoldal ›

VásárlóCsapat
mert van az a pénz, ami visszatalál

vásárlás, infláció, élelmiszerárak Ha a hétköznapi élet hasznos, vásárlással, szerencsével és pénzzel kapcsolatos, érdekes és sódermentes, friss információira vadászol, akkor jó helyen jársz.


kalkulátor, befektetés, pénz, bér, nyugdíj Célunk többek között, megoldást találni arra a hétköznapi problémára, amivel sokan szembesülünk: szeretnénk minél kevesebbet fizetni azokért a termékekért és szolgáltatásokért, melyek meghatározzák mindennapi életünket.


fórum, vélemény, szavazás A mai világ sajnos a pénz körül forog. Kinek több van belőle, kinek kevesebb, ettől függetlenül mindenki vásárol. Sokunknak nem mindegy, mire mennyi pénzt költünk, így úgy érezzük, hogy folyamatosan küzdenünk kell az árak ellen. Van aki profi alkudozó, van aki kevésbé. Vannak olyan területek és vásárlási formák, ahol helyettünk már kiharcolták a kedvezményeket, csak élni kell vele.

benzinár, lottószámok, akciós újságok Hobbi céllal üzemeltetett weboldalunk számos hasznos, érdekes, (talán) elgondolkodtató, közérdekű, friss információ megosztására, valamint vélemények, tapasztalatok szabad publikálására szolgál.


Heti/napi rendszerességgel frissülő híreink • A gázolaj- és benzinár fontos szerepet játszik a gépkocsit használók hétköznapjaiban, sokan - leginkább kényszerűségből - a tankolást időzítve végzik, segítésükre folyamatosan nyilvántartjuk az aktuális átlagos gázolaj- és benzinár.
 • Egyre megfontoltabban vásárolunk, és mindinkább figyelmet fordítunk az ár-érték arányra. A tudatos vásárláshoz az aktuális akciós újságok és kupon ajánlatok közzétételével járulunk hozzá.
 • Külföldön dolgozol, esetleg európai utazásra készülsz, euroba fektetnél, vagy egyszerűen külföldön tankolnál/vásárolnál? Nálunk megtudhatod, hogy ma milyen napi euro árfolyammal számolhatsz.
 • Ki ne ismerné az Ötöslottót és a magyarországi lottókat? És a friss lottószámokat és nyereményeket?
 • Ha már úgyis rendszeresen vásárolunk, akkor miért ne használnánk ki a vásárlásokhoz kapcsolódó nyereményjátékokat? A kötelező bevásárlás után hátha ránk kacsint a szerencse pénz, utazás, vagy autónyeremény formájában.

Kalkulátoraink • Megéri bankban tartani a pénzünket, hisz már alig fial valamit? A futamidőtől függően láthatjuk, hogy a különbőző adók levonása után gyarapszik-e a pénzünk és növekszik-e annak vásárlóértéke.
 • Mennyi a nettó fizetés? A bérkalkulátor használatával kiderül, hogy a bruttó munkabérből mennyi nettó vihető haza a családi pótlék figyelembe vételével, és mennyit vesz el a Kormány.
 • A csőben ugyanaz folyik, de más az ára? A lakossági, egyetemes szolgáltatás keretében kiszámítható a havi, vagy éves fogyasztáson alapuló fizetendő gázszámla az egyes magyarországi földgázszolgáltatási területeken.
 • Az utólagos épület hőszigetelés hatékonysága - azaz megtérülése - nagyban függ attól, hogy sikerül-e felderíteni az épület ilyen szempontból gyenge pontjait.
 • Két állapot van a nyugdíj szempontjából: nyugdíj előtt, és nyugdíjban. Mindkét tábor számára szolgálunk némi nyugdíj információval, amivel kalkulálhat a jövőre nézve.
 • Mi lenne, ha eltalálnád a lottószámokat és megnyernéd a lottó főnyereményét? Meddig tartana ki a pénzed?
 • Mielőtt minden meccs-tippedben bízva feladnád a Tippmix szelvényeidet lenne, kiszámoltad, hogy mennyit nyerhetsz? Akkor is, ha egy egy tipped mégsem jönne be?
 • Mennyit veszített pénzünk a vásárlóerejéből akár egy adott évben, akár egy kiválasztott évtől kezdve halmozottan? Infláció kalkulátorunkkal ez is kiderül.Szponzorált linkek:
A friss focieredmények támogatója: foci livescore
seozseni

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!